søndag 23. november 2008

Høstpynt

Da høsten kom og sommerblomstene begynte å skrante, gikk jeg til innkjøp av to Erika.Som her vises, satte jeg dem sammen med stein, tomme terrakottakrukker og et lite kjærestepar. Kjæresteparet ble fylt med regnvann, og en frostnatt gikk kjærligheta i biter,men vi skal gjøre hva vi kan for å lappe den sammen igjen.Så var det to små hundepiker, Emma og Tuva, som ble beordret til å sitte og være en del av pynten,etter min mening, den fineste delen. Alt passet så bra sammen at bildet ble sendt til avisen vår og der kom det inn som "Dagens bilde" ARTIG!

Jeg begynte å tenke på hvor jeg skulle gjøre av dette når snøen kom og terrassen måtte måkes? Mannen min er flink til mye, så jeg spurte om han ville lage en kasse med rom i som vi kunne henge på veggen.
Etterhvert kom jeg på at det hadde vært veldig bra om han laget dører på, som vi kunne lukke når det sner, eller fyker sne rundt om.

Og når det er oppholdsvær åpner vi og ser alt like tørt og fint. Godt å ha noe fint å se på når det er vinter og.
Her har jeg også satt in en pyntesopp, den står ved hagedammen på sommeren. Nå blir den
helårspynt. En liten sinkbøtte ble det og plass til. Jeg skal snart skifte ut og sette inn litt julepynt.

12 kommentarer:

Hulda sa...

Veldig fint! Synd med kjærligheten som gikk i stykker.. Men, kanskje den kan fikses. :) De to hvite er jo nydelig pynt, hehe.. ;) Liker så godt det skapet, du har pynta veldig fint der. Gleder meg til å se det pynta til jul. Må bli virkelig lekkert. :)

Lille meg sa...

Så lurt! Det skapet ble skikkelig fint! Artig å se alt sammen. Det er ikke så mye som skal til til alltid,det er bare å komme på det.
Jeg er ikke så kreativ.
Takk for at du viste fram dette. Det var flott!
Ønsker seg en fin søndagskveld!:)

HeiGrim-Frupigalopp sa...

Her var en ny blogg og velkommen skal du være!! Det skapet ditt var skikkelig flott, hadde passa perfekt med et slikt ved ytterdøra mi, for her er det skikkelig rokk og fokk på vinteren,trappepynten forsvinner ofte under snøen og av Erikaen blir det bare stilkene igjen! Ønsker deg ei fin førjulstid!

Alvas hjørne sa...

Flotte bilder, og så smart med skap ute! Morro å pynte ute også!
Ha en fin søndagskveld!

Magny sa...

sååå god ide...
ikke bare tenke, men gjøre...!
klem og takk for titten~~~

Anonym sa...

Det skapet er virkelig en god idé.Kjempefint bilde av Emma også! Enda en blogg jeg bare må følge med på--.Toril.

Tofo sa...

Så lurt med det skapet! Veldig flott!
Ååå... de to hundene er jo bare nusselige!
Ha en fin uke ;)

Lappesola sa...

Knallfint skap, med koselig pynt. Heldig du som har en mann som snekrer.
God natt fra Sol

Tiril sa...

Skapet var en lur ide,her står alt under sne fortiden, men det er nok ikke mange dagene før lyng og annet dukker frem igjen, her ligger ikke sneen mange dagene om gangen.

Berit sa...

Dette var en smart ide, og så koselig det var da dørene kunne slåes opp. Og det blir nok flott nå med julepynt i.

Og de to hundefrøknene er jo bare så fine. Kjekt når de kan leke sammen.

Elzie sa...

Vilket härligt skåp. Man förstår varför döttrarna är så duktiga när man ser hur föräldrarna är ha, ha. Hoppas du har en bra dag och tack för din kommentar hos mig.
Kram Elzie

kreaLIV sa...

Takk for hilsen hos meg, så koselig, mamman til Hulda, ho er jeg ofte "innom". Det skapet var da bare kjempelurt, godt med gode ideer. Ønsker deg ei fin uke.