torsdag 11. august 2011

HIMMELSK # 45.

hosJeg var ute på et annet "foto-oppdrag",
da denne flotte regnbuen viste seg for meg!

Måtte ta den fra begge sider
 for å vise at den var der i all sin prakt og helhet!


Midt under den så jeg huset vårt.
Jeg sto der, i regnet, og tok bilder,
mens de som kjørte forbi så litt undrende på meg.
Blir en litt "rar" når en er "en blogger"?

20 kommentarer:

Gunilla sa...

Vackert!!! Där ligger min lilla regnbåge i lä :)

Petrine sa...

Nydelig !!

Kjem aldri til å stoppe og undre meg over regnbogen. Den er fantastisk. Og så spesielt høgtidsamt det må ha vore å sjå huset sitt under den. Det er som ein mest får klump i halsen :))

Ja, ein blir litt små-rar av å blogge, det er sikkert :) hehe

klem

Hulda sa...

Hehe.. ja, tror man blir ganske så rar når man blogger, se bare på meg. ;)

Regnbuen var iallefall praktfull, og i enden av den er det en skatt. ;)

Siv sa...

Flott regnbue !!!

hehe ja trur vi lett blir litt tussete som blogger. Vurderte ikke like lett før å legge meg på alle 4 for å få akkurat det bildet :p

Håper du får en flott helg
Klem fra Siv

K@ri sa...

Hi hi ღ
Ja, jammen blir vi litt rare vi bloggere, men det er nå litt kjekt også da! Du imponerer meg stadig med å finne bloggmotiver like rundt huset ditt, men så var det nå litt av en perle på jord også da!
SÅ mye omsorg dere viser for Lady! Det gleder oss alle tre. Det var nok sikkert ett eller annet mavegreie som dukker opp innimellom, men jeg er så livredd den flåtten etter mitt møte med den at jeg krisemaksimerer når jeg hører ordet....
Nå står ferien for døren igjen, og vi gleder oss stort. På turen nordover ble vi nokså klar over at nå var nok nok med å klatre for å komme oss opp og ned av senga, så vi har investert i ny bobil, og jeg ser frem til en stor dobbeltseng oppredd nede! Tenk for en luksus da!!! Dessuten er det en relativt stor garasje under senga så vi kan bare kjøre syklene inn. Dvs aldri mere skitne sykler :-) Jeg har kjøpt en brukt sykkelvogn til Lady. Hun har alt for korte bein til å løpe ved siden av sykkelen, og hun dessuten er jeg redd for at jeg skal sykle over beina hennes, så det tør jeg bare ikke. I sykkelvogna er det plass for å feste bilselen hennes, så der tror jeg hun sitter både trygt og godt og tørt om det evt regner. Jeg er ikke så sikker på om hun syns det er helt max å være der, men det er det jeg som bestemmer, og hun lider i alle fall ingen nød, så hun får bare finne seg i det. Basta!
Du må hilse så masse til Emma og mannen din fra oss alle, og så håper jeg dere får fine sommerdager fortsatt. Og ja: Vi likte midnattsolen så godt at du skal ikke se bort fra at vi tar turen en annen gang også :-)
Vakre tanker fra K@ri*

Randi's Tanker sa...

Regnbuen er magisk... Himmelsk vakker!

Ønsker deg en riktig god helg.

Beth sa...

Ååå, så fin regnbue?
Husk at i enden av regnbuen ligger det en skatt! :-)
Vi pleide alltid å si det når vi var barn... Kanskje er det sant og kanskje er det ikke...

Mandy Lou sa...

Så flotte regnbuebilder! Kjenner til det der at man føler seg litt "rar" når man står i veikanten og fotograferer i hytt og pine. Men det er jaggu verdt det. ;)

Jorunns hage og hobby sa...

Så fint du har fotografert regnbuen!
Det er klart vi blir ivrige når slike himmelbilder viser seg!
God Helg!

Hakrilas sa...

Det der var kjempenydelige bilder som jeg likte godt, og den kjempefine regnbuen også da!:) Ønsker deg en kjempefin fredag, og en riktig god helg!:)

anettesbokboble sa...

Nydelige bilder! Ja, jammen er vi rare vi bloggere som springer rundt i all slags vær og tar bilder i alle positurer. Men vi har det jo så gøy, og trøsten er at vi er mange ;)

Randi sa...

Nydelige bilder!! Synes ennå at det er noe magisk med regnbuen:)
Ha en fin helg!
Klem, Randi

SigridfraEnget sa...

Kjempefine bilder av regnbuen. Noen synes kanskje vi som tar bilder av alt mulig er litt rare, men det handler om å SE og å fange noen øyeblikk. Å dokumentere hverdagen er vel ikke rart...? ;-)

REJEN sa...

Flotte billeder af regnbuen..Ja man tager billeder af meget når man er blogger, og måske virker man lidt underlig på andre..;)

Bekka sa...

Utrolig flotte bilder av regnbuen alle tre.
Ønsker deg en riktig god helg!

TorAa sa...

Hvilket herlig skue.
Du har virkelig fanget inn regnbuen så bra du fortjener skatten der den ender;-)

Mona sa...

Jättefina bilder. Haha, jag tycker ofta folk ser undrande ut när jag fotar.

Inge sa...

Wow, hvor er det flot.. En hel regnbue, det ser man ikke så tit. :-)

Melusine sa...

Flotte bilder av regnbuen!
Ja, jeg tror nok en blir litt "rar" som blogger...hehe, knipser bilder på allslags merkelige steder og av ting andre kanskje ikke hadde sett noe motiv :)

Petunia sa...

Regnbuer er magisk!! Man får aldri sett nok på den og jeg skulle ønske jeg hadde fått tatt en slik fint bilde som dette!!
:)