fredag 1. juli 2011

ABC skandinavia runde 2 # F.


Fredag og ABC - lek!


I dag er detF 
som står for tur.


Da viser jeg en Foss,
MålselvFossen!
Jeg elsker store og buldrende elv og Foss!
Er så Fasinerende!
Kan bli stående og se og høre i lang tid!


Glemte å vise blomsterpuslespillets
i forrige runde.
Her er den!


Og her er den skjønne Frøken Fuksia!
13 kommentarer:

sigrid sa...

Flott F!
Fint fossfoto :-)

Ruth B. sa...

Fantastiske fosser vårt fagre land har å by på...

God helg.

ilhja sa...

Skønt billede

Donald sa...

Frøken Fuchsia er vel nok sød - den måde at lære farver og karakter synes jeg er rørende. Foss-billedet er flot, en pæn mellemstor foss er det, og et godt sted at være hvis der er hedebølge ;-)

Smykkas sa...

Et flott valg for F. Noen av landets fosser blir man rett og slett bertatt av.

Klem

Vilt og vakkert sa...

Heisann!
Er ikke de blomsterpikebildene vakre!?
Vann som bruser og faller er virkelig fascinerende, og den fascinasjonen deler jeg med deg. Tror jammen vi skal passere den fossen om noen uker. skal ta en ekstra god titt og tenke på deg!

Gode sommerdager ønskes fra meg ;:OD)

Vilt og vakkert sa...

Nei, Norgeskartskunnskapene mine er ikke tilstrekkelige. Vi skal bare noen mil sør for Målselv. Lofoten på kryss og tvers!

K@ri sa...

Vakkert bilde da:-)
Men så vet jo jeg også at du bor er i en vakker landsdel :-)
Og jeg er så utrolig glad for din gjestfrihet og for at vi fikk treffes!!!
Bort bra, men hjemme best hersker fortsatt i No15, men jeg tror vi trengte til denne ferien alle 3.
I går var det oppholdsvær, og Bestevennen malte metervis av bord som skal på veggen, og jeg tror det ser ut som om snekkerene dukker opp i morra! Å lykke! Jeg håper bare at det varer og at de ikke stikker på ferie etter tre dager.... Min skjebne ble igjen rekkverket på terrassen:-( Ingen favorittsyssel, men det må gjøres. Lady lå trofast i kurva si ved siden av meg det meste av tiden, og når det begynte å regne- ja, for det måtte det jo gjøre -, så satte jeg kurva under taket på terrassen og det syns hun var nokså snodig. Men jeg sa hun ikke kunne ligge ute i regnet selv og jeg malte i regnet. Hun ikke forstod... Da var det kun en forklaring som virket: Du kan ikke være ute i regnet uten at du har på deg dressen din! Da ruslet Lady inn og la seg på stua :-) Jeg tror hun forstår det meste vi sier til henne bare vi bruker ord hun er familiær med.
Favorittdattera og Svigermors Drøm var tindebestigere i går. Det var Juratind på programmet. 1712 m o h! Jeg er ikke annet enn imponert! De dro hjemmefra halv ni, og de var tilbake like før midnatt, så det er en lang tur, og det er mye klatring i tillegg, så det var en kjempebragd!!! Fredagen var jeg med de på klatresteinen i tillegg, og det var utrolig kjekt å se hvor fokuserte de er på sikkerhet! Me like :-)
Lady ble forresten klipt på parkeringsplassen utenfor flymuseet i Bodø:-) Arne var der i 2 timer, og hun lignet jo på en sau. Da var det jo varmt og det blåste, så vinden tok med seg krøllene hennes og sendte de langt avgårde. Kanskje du finner de i Kilbotn.....
Jeg ønsker deg en fin søndag. Vi koser oss med Festspillgudstjenesten fra Harstad, og vi lever lenge på gode minner derfra.
Mange vakre tanker til deg og din flotte familie fra K@ri med familie, og en ekstra klem til mannen i ditt liv som har laget det vakre brettet som jeg koser meg med :-) *

Kamelryttersken sa...

Vokste opp med fossebrus fra Hellbørsfossen som slapp seg ned for lia rett bak foreldrehuset. Var så vant med den at det var rart å flytte og ikke ha den jevne fosseduren i ørene når jeg skulle sove.

Fortsatt god helg :)

Original Kamelrytterske, bare på Karavanseraiet.no, sist om Forståelse eller fornærmelse?

Melusine sa...

Slike store og buldrende fosser er meget fascinerende, ja!
Flotte bilder fra puslespillet på E og F :)

eba sa...

Fantastisk flott foss :)

(Og takk for hyggelig hilsen hos meg!)

Klem, Eba.

Hulda sa...

Flott bilde av den buldrende fossen! Utrolig søte alvefigurer også.

Anne-Berit sa...

Nesten så jeg kan høre bruset fra fossen helt hit.Flott bilde,og fine puslespill:)